2019-12-15 383 views
有次行完山,見人食過佢哋嘅炸魚炸雞脾🍗,大到無倫,條魚直頭係成條上咁濟,嚇到我O咗咀~\(≧▽≦)/~ 所以今日有機會,一定要試吓。門口有兩張枱,可以比食煙嘅人坐。不過我哋唔食煙,咁梗係坐入面。啲餐牌舊到爆,嚇死人。不過由於佢哋應該係自家經營,所以唔好要求太多╮(╯▽╰)╭我友人叫咗C餐,佢話啲炒蛋炒得好嫩,沙嗲牛肉麵用清水上,但都好夠味,啱啱好。佢話原來之前叫過味精湯上,勁咸。我就叫咗E餐,炸魚。條炸魚同我上一次見冇咁震撼,因為上次人哋係成條上。不過其實都好大份,有兩件。好新鮮好熱,啱啱炸起,不過佢啲醬有啲怪。Anyway,值得推薦!我下次要食佢哋大到成塊面咁嘅炸脾( ´▽` )ノ

啲餐牌舊到爆,嚇死人。
不過由於佢哋應該係自家經營,所以唔好要求太多╮(╯▽╰)╭

Anyway,值得推薦!
我下次要食佢哋大到成塊面咁嘅炸脾( ´▽` )ノ