2016-07-28 1077 views
我都係第1次食野差到要特登開account寫食評! 最初我見間cafe裝修幾舒服, menu 菜色同價錢ok 就幫襯下啦. 好喇坐低張臺未抹0既都算叫佢抹番. 落單時我order " 西班牙鴨胸法腸意粉" 同特飲 ( 問個阿姐是日特飲係乜, 佢er......完一輪問同事先知). 個雜菜湯黎左我先醒起個menu有得揀忌廉定雜菜湯woh....我問個waitor 可唔可以轉忌廉?因為頭先落單無叫我揀0既? 佢話因為忌廉湯賣晒所以無問你. (其實佢可以講聲話賣晒囉) 不過好少事都算.  個湯一飲似茄膏溝水, 又無乜雜菜. 到個檸檬水蜜桃特飲黎, 我直頭個心wa ! 一聲. 因為面0個塊檸檬邊係黑色一點點似發mo.  如果係面向底我當你睇唔到, 但係面成塊都可以比客, 佩服! 不過我都無投訴因為怕個意粉未黎會加料. 個意粉黎到勁呀! 得一塊細鴨胸, 其餘係廚師腸, 個汁係茄膏, 酸到盲都開眼, 又鹹到爆!!! 我勉強食左1/3頂唔順, 好想叫個廚師自己試下先! 到個waitor 收野, 我話塊檸檬0甘都比客? 佢話其實可以換過塊比你. 我話唔洗, 都飲完喇.  盛為$50! 呢間野真係終極差
我都係第1次食野差到要特登開account寫食評!

呢間野真係終極差!