2017-12-27 119 views
小弟只想就到屋企人去食個放提而已, 點知得黎係同之前叫"讚"既文章有好大既出入1. 未食過日式放題係要等, 計過一碟與另一碟既時間最長係等左30分鐘或以上, 仲要係一碟一碟咁上, 係好幾張枱都有相同問題2. 追單完全冇follow, 每次都重寫單都未必有得食, 足足寫左4次咁多, 或許係假期, 但小弟認為漏單既數量仲多過食左既數量3. 食物方面, 炸物類係比較熱, 但係刺身類比較細份, 重點係wasabi用外賣既包裝, 天婦羅既汁同wasabi都係出去攞, 唔會好似其他放題咁同食物一齊遞上4. 有少部份既放題會cash only, 但係我去埋單時間仲可以話冇散錢叫人家等等做食客既, 都係想有個舒服環境, 開開心心食好野, 好既下之再黎幫襯下, 但我相信只為求賺錢而唔顧及服務既質數, 不能留住客人之外, 也會很快被市場淘汰

2017-12-26
$180 (Dinner)