2024-06-27 212 views
星期二下午茶去左呢間亞參, 啲服務好唔得, 去到門口時已經冇人理,企左2,3分鐘都冇人問我幾多位,似透明的,於是自己行入去搵位坐, 坐低睇左陣餐牌都冇人理冇人問點咩餐, 個個好似好忙甘, 見到枱面原來有QR 落單, 唔怪之得冇人理啦, 自助落單後都係冇人埋過來, 算, 叫個男侍應比杯水吖唔該, 佢望一望我就行左去, 一直都冇比. 究竟係水要錢定唔想比都講聲吖,眼超超就行左去, 見佢行路送餐好似玩飄移甘費事再叫佢, 一陣一杯水車埋來仲衰, 餐到, 送餐果個又係好古怪, 唔出聲就甘掉低即走, 佩服! 點左個咖哩豬飯, 都OK嘅啲野食,杯熱奶茶都幾好飲, 不過隻杯細左啲, 唔係好夠飲, 到我走喇都未有水囉, 埋單仲搞笑, 問我比咩, 我話8達通, 叫我自助比錢, 真係9唔搭8全程都, 咩都自己來洗咩請服務員呀, 去茶餐廳啲阿姐仲好過你地, 仲話係集團式餐廳
2024-06-25