2010-07-16
5 個人o係美麗華附近搵地方醫肚, 9:30 唔駛等位, 諗住又有free parking 2 個鐘, 又鬼死咁肚餓, 就衝o左入去...坐低一陣, 就覺得唔對路...1. 無冷氣 (人都顛, 出面酷熱警告, 三十幾度) 同個waitress 講可唔可以開大d冷氣, 佢竟然話開到盡 ?! 2. 招呼欠奉 一坐低, 叫佢俾幾杯水, 佢就俾o左5杯熱茶. 之後叫佢開大d冷氣, 佢就話再俾5杯冰水. 諗住咁熱, 叫杯凍飲, 追o左幾次, 差唔多食晒d 野先o黎..... 唉....3. 環境超嘈 4. 冷氣滴水 (又滴水, 但又唔凍, 奇怪!!) -------------------------------------------5 個人叫o左:2 碟壽司2 杯凍飲咖喱蛋包飯蟹肉白汁意粉蘋果沙律天婦羅蝦六色冷面燒靖魚食物普通, total 埋單 $5xx, 用恒生visa 有九折, 折o左$4xx. 問經理攞free parking, 佢話sorry, 要過 $500 先有. 一係你唔好要九折. 奉勸各位, 唔好因為以為有free parking 就入去食, 個經理好有原
坐低一陣, 就覺得唔對路...
1. 無冷氣 (人都顛, 出面酷熱警告, 三十幾度)
2. 招呼欠奉
3. 環境超嘈
4. 冷氣滴水 (又滴水, 但又唔凍, 奇怪!!)
5 個人叫o左:
蘋果沙律
天婦羅蝦
六色冷面
燒靖魚
奉勸各位, 唔好因為以為有free parking 就入去食, 個經理好有原則o架 !!!