2023-05-12 1303 views
朋友帶左我去坑口呢間隠世潮洲打冷都幾好食, 頭盤先黎鵝肝拼鵝片, 好夠肥, 不得了, 鵝肝多油又夠滑, 鵝片一啲都唔鞋又夠入味, 推介, 唔怕肥既你一定要試之後再黎個好邪惡炸大腸, 炸得超級乾身好夠脆, 直頭唔覺得佢肥, 超好味, 超正之後就叫多個蠔餅, 呢個個蠔餅同出面食既好唔同, 佢食落唔係酥脆,反而似蛋餅咁, 但都好好味, 食落又另一返味道, 而且蠔好多, 每一啖都可以食到蠔仔, 好味好味最後就叫左個粟米羮, 份量超多, 我地三個人每人都可以飲到琥, 真係不得了, 超正呢間因為係巷仔, 平時都無咩意到佢, 原來咁好食, 不過唯一就係坐得有啲迫,同有啲熱, 不過野食係超讚, 正
朋友帶左我去坑口呢間隠世潮洲打冷都幾好食,