2021-10-06 132 views
如無人或openrice等飲食平台介紹,根本吾會搵到,即使你去到門口,都會因為門外的氣氛和不潔感覺而卻步,但當你一踏入門內,感受係180度轉變。室內全木系簡約佈置,加上特色梯級餐桌區,感覺舒服,場景好有日本feel,無得輸!我order左兩個set lunch,一個係腐乳野菌飯團,另一個係燒豆腐定食。先講腐乳飯團,燒過既腐乳帶有些飯焦香,減低左腐乳既咸味,好味。反而個燒豆腐定食麻麻,豆味吾夠,再加上燒汁好咸,仲要成舊幾水,吾太值。我反而對佢既甜食評分高,特別果杯香蕉朱古力開心果凍,朱古力吾太甜,初時飲有蕉味,到飲到中間開始會feel到有nuts既少少苦澀,感覺係有層次;仲有個抹茶麻薯撻,咬落去中間係煙靭既麻薯,撻皮脆,抹茶吾苦澀,甜度適中,只係…太細小,享受耐d都無。價錢吾算平,但建議一試。

價錢吾算平,但建議一試。
2021-09-19
$150 (Lunch)