2006-09-30 34 views
頭如亂草,又係整理一下儀容時間,唔知係咪一場驟雨關係,呢頭大部份食店都高朋滿座,見到呢度剛好有位又可以食個快餐,就呢度啦;既然都用牛雜為店名,當然要試試。牛雜米: 碗仔唔太大關係,望落都似乎幾豐富。習慣食湯麵前先飲湯(味精水),味道淡淡,唔太夠味bor!!牛雜切得幾大件,尤其是牛肺,係暫時食過牛雜粉麵中最大件既;牛雜口感ok,牛肚都唔會痴牙,只係無我鐘意個款彎彎粉腸,有d失望;米粉一般貨色,反而條油菜唔錯,軟硬度剛好。凍奶茶: 我鐘意隻四方杯!!茶味又ok喎,都幾夠濃,合格。服務方面有好有唔好,有位先生就幾好,會提醒我今日星期六呢2款要分開叫,平時就係一個餐($21);唔好係我剛飲緊奶茶,有位阿姐已經同另外2個客講: 呢個卡位啦!(我仲以為自己去左澳牛添。)上到salon頭都未洗已經師傅駕到,幸好salon無限量供應蒸餾水,唔係唔知點算??雖然杯奶茶幾ok,但好飲奶茶多的是,而且又有d趕客,無必要翻炒。

凍奶茶: 我鐘意隻四方杯!!茶味又ok喎,都幾夠濃,合格。