2022-06-06 150 views
最近因工作關係去左杜拜兩個星期+隔離仲要曬黑左幾度👩🏾真係攰到頂唔順🥲😷前排日聽同事講話特登搭半個鐘車去食「#勿當奴」我就好驚訝咁問佢「我哋Office樓下唔係有一間麥當勞咩?😱」原來此#勿當奴非普通「麥當勞」🤣咁我都試下搭半個鐘車去食#友利坊x友利冰室x勿當奴 🤩去到見到好多款式揀咁我梗係揀個超多芝士嘅牛肉飯🧀🐮🍚芝士丼配雙重芝士牛肉飯 $58🧀🐮🍚 睇相都見到勁多芝士,身為芝士魔怪🧀🧀見到真係賞心悅目開心到爆😍😍一夾起係成抽芝士呀🧀加埋啲牛肉汁好好食 塊芝士好香😋同埋係份量超大碗勁足料平時包開底既我都覺得飽😌樽仔奶茶 跟餐加$8☕️比錢後,係雪櫃內自取已購飲品呢個舉動十分信任客人❣️另外,呢度有個好處就係買完一個飯你可以加幾支嘢飲都得🧋🥤🧃🍵☕️🍶奶茶奶味足,味道不會過苦缺點就係冇得走甜餐廳乾淨舒適乾淨闊落依家好多餐廳都不設紙巾,呢到好為客人著想每張桌上都放左酒精消毒啫喱同紙巾值得搭半個鐘黎試性價比超高🤣#太子#西餐#西式#聚會 #多國菜#打卡#黃店#朱古力#咖啡#沙冰#薄餅#意粉#据扒#cafe#芝#芝士控#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfo
最近因工作關係
去左杜拜兩個星期+隔離
仲要曬黑左幾度👩🏾
真係攰到頂唔順🥲😷

前排日聽同事講話特登搭半個鐘車去食「#勿當奴」
原來此#勿當奴非普通「麥當勞」🤣

咁我都試下搭半個鐘車去食#友利坊x友利冰室x勿當奴 🤩
去到見到好多款式揀
咁我梗係揀個超多芝士嘅牛肉飯🧀🐮🍚

芝士丼配雙重芝士牛肉飯 $58🧀🐮🍚
睇相都見到勁多芝士,身為芝士魔怪🧀🧀
見到真係賞心悅目開心到爆😍😍
一夾起係成抽芝士呀🧀
加埋啲牛肉汁好好食 塊芝士好香😋
同埋係份量超大碗勁足料
平時包開底既我都覺得飽😌

樽仔奶茶 跟餐加$8☕️
比錢後,係雪櫃內自取已購飲品
呢個舉動十分信任客人❣️
另外,呢度有個好處就係買完一個飯
你可以加幾支嘢飲都得🧋🥤🧃🍵☕️🍶
奶茶奶味足,味道不會過苦
缺點就係冇得走甜

餐廳乾淨舒適乾淨闊落
依家好多餐廳都不設紙巾,呢到好為客人著想
每張桌上都放左酒精消毒啫喱同紙巾
值得搭半個鐘黎試性價比超高🤣

#太子#西餐#西式#聚會 #多國菜#打卡#黃店#朱古力#咖啡#沙冰#薄餅#意粉#据扒#cafe#芝#芝士控#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfoodblogger#igfoodie#igfood#igfoodporn #igfoodshare