2020-03-28
本身打算支持下, 唔打算俾食評, 但真係非打不可, 希望佢哋凅日改善一下。 放工6點幾, 去左台站買左個「肉燥+雞扒飯」,去到個陣已經有幾個order, 我叫左, 等左5-10 分鐘就有得拎。 一拎到手, 我已急不及待, 打開試食首先,第一個問題係唔熱, 只係微温。之後, 我就食左啖雞扒, 雖然佢係炸的, 但一啲都唔脆, 係淋的, 都算啦, 炸物做便當🍱,水準係咁上下(雖然真係剛到手)。但最致命的係,有陣雪味, 解凍未夠? 因為嗰3 件仔雞扒係一啲味都無,所以陣雪味好出。不過都有野值得讚嘅, 個雞扒都好厚實試完個雞扒就食左啖飯, 個飯好清楚明白地向我示範咗咩叫「生骨飯」, 我聽人諩就聽得多, 試真係第一次,望落一pat pat 的飯, 以為佢只係會好濕, 一舊舊, 點知係暗藏玄機, 兩種極端的口感走在一起, 仲真係好奇妙😑😑😑最後食埋佢嗰肉燥, 食落口, 好嚡。可取的係, 唔會好鹹, 而且香味十足。 最後, 我都好抱歉, 我浪費左食物, 我無食曬。🤯🤯🤯雖然29 蚊, 但都希望可以做返好少少, 不求好味, 只求正常水準🙏🏽🙏🏽
一拎到手, 我已急不及待, 打開試食
最後, 我都好抱歉, 我浪費左食物, 我無食曬。🤯🤯🤯