2022-12-16
👫係黃埔睇完戲🎬順便行吓食埋個飯☺️我哋之前經開已經比呢間藍藍白白希臘風嘅餐廳吸引住🍴今日終於可以試吓喇😍🏝除咗餐廳外面嘅藍白希臘小屋吸引之外🛖餐廳裡面都非常之寬躺🪑枱與枱之間空間感十足👍坐得舒服😌我覺得放假帶埋主子黎坐戶外曬下太陽🌞都係一個唔錯嘅選擇呢🥳忌廉龍蝦意大利粉 $158🌈欣賞佢地將隻龍蝦剝好晒殻👍我哋食嘅時候可以叉住大啖大啖咬落去嚕❤啖啖肉好爽呀😍意粉質地偏林,我自己就比較喜歡偏硬嘅意粉口感,呢個軟度我朋友就超喜歡喇🥳🥩燒安格斯西冷牛扒 8oz $188🌈呢個西冷牛扒都算大份🥩牛扒肉味香濃🔥肉汁豐富🍴牛扒嘅蔬菜配菜亦都唔少🥬好有誠意喔🥳🥳+ $40 三文魚Dozy溫泉蛋配魚子醬🌈用三文魚托住一顆濃稠柔軟溏心蛋🥚重點係上面放滿魚子醬❤將口感嘅享受推到巔峰💯係高級嘅味道呢🥳🥳+ $20 cake of the day🌈我地揀咗我哋最喜歡嘅芝麻味道❤呢個芝麻蛋卷味道唔錯✅芝麻味夠濃👍推介推介🥳🥳🍵小山園抹茶鮮奶 $50🌈我呢個抹茶控就梗係揀呢杯「小山園抹茶鮮奶」啦🍵抹茶味夠曬濃又唔會好甜❤口味夠晒正宗✅抹茶控一定大満足呢🥳🥳☕️佐藤園焙茶鮮奶 $50🌈呢個焙茶鮮奶口感好夠香✅亦夠滑👍
忌廉龍蝦意大利粉 $158
🥩燒安格斯西冷牛扒 8oz $188
+ $40 三文魚Dozy溫泉蛋配魚子醬
+ $20 cake of the day
🍵小山園抹茶鮮奶 $50
☕️佐藤園焙茶鮮奶 $50
🌈呢個焙茶鮮奶口感好夠香✅亦夠滑👍整體味道都係唔錯💯仲有靚靚拉花襯托添🥳🥳