其實食完真覺得普普通通,都唔知點解啲人話到香港最好食咁。仲要有咁多人俾好食評,真係一頭霧水。我去好多間本地細間小店嘅漢堡包都可以好食過佢,而且平一半。我期待嘅漢堡包係會用傳統嘅漢堡包嘅麵包,焊到有少少脆口同乾身。之後,肉要有肉汁。啲汁係咬落去會流去麵包度。芝士應該要有芝士味,唔係得個樣。可惜,依度一樣都做唔到。麵包似牛油餐包,柔軟有牛油香但唔係漢堡包所期待嘅感覺。肉無肉汁,食落好次無食到咁。裡面嘅菜無嗰種咬落去脆口有中和返牛肉嘅油嘅感覺。我食完覺得自己食咗過隔咗油嘅牛肉餅用牛油餐包夾住。食完個burger joys,一啲都唔似食咗burger ,亦都唔係好joyful。啲炸薯條亦都太鹹,酒水有太貴。唯一我覺得做得好嘅係佢嘅水牛汁炸雞翼。如果想食雞翼都可能諗過返嚟。但係...但係喺依個疫情時期,仲要係港島區爆緊疫情,竟然廚房同招待客人嘅都可以唔帶好口罩。淨係帶到遮住個口,唔遮個鼻。睇到之後我作為食客都覺得好唔安心同無胃口。我真係唔會再返嚟幫親。

兩個芝士漢堡包加六隻雞翼,炸薯條,啤酒
2021-03-14
$200 (Lunch)