2021-07-31 437 views
下午茶時間去揾食,拖住三個小朋友加一位朋友去,開頭order咗兩份waffles($88) ,其實waffles算大份,跟著有waiter過嚟話每人最低消費45/人,兩份waffles唔夠最低消費,跟住叫我哋加野食。之後,我哋加多一件拿破倫($68),Total order 咗$244(未計加一),然後又有waiter嚟話唔夠最低消費,因為個最低消費係每人要叫一份最少$45嘅食物或飲品!朋友覺得唔合理,同waiter講三份食物已經好多,加上三個小朋友食唔多,仲要我哋再叫野食或飲品都食唔晒,而我哋只係食下午茶,唔想食到咁飽,理論完我哋已經冇心情食佢D野,真係好唔friendly 一間店舖,希望佢哋可以改善一下服務態度!

• Waffle