2021-09-27
其實我每星期都尼西貢由上年中開始成日尼幫襯2020年7月第一次尼覺得食物唔錯但係近依幾次真係真心衰9/9叉燒蛋飯咸同乾,算😑18/9早餐外觀一次比一次求其,算😑19/9刀刀叉叉有食物漬,依個算唔到😷,依家武肺呀,可否乾淨啲?我用酒精摔乾晒啦咁我地6個人叫左7個餐,咁第7個餐杯野飲我叫外賣杯上,佢話”依杯正價架噃”我話我叫7個餐 6個人6杯野飲,第7杯轉外賣杯係咪要加錢?”老細又發脾氣走了🥱26/9尋日落單,老細用system,係到喝你叫你落左食物先落飲品,我問檸茶想改齋啡得唔得,佢發老脾話咁要取消晒啲單,我落左隔離枱先得唔得,我話咁算啦照檸茶唔好改了,佢就話咁我入廚房改單睇下得唔得。咁等啦,我杯到底落左乜都唔知,過左陣啊姐大嗌有無人叫左齋啡,咁我應啦,佢答我”我叫左半個鐘都唔應我” ,請問你係邊到嗌的?我叫落單到應你杯啡10分鐘咋噃,你半個鐘又點計出尼?燥到一個點,你寫單唔寫枱號發我脾氣?🤬另外我朋友叫早餐,無俾多士,咁其實你係收多錢因為有個同樣既餐係無多士平3蚊🤑今個9月我俾足4次機會你喇,你同我日日新鮮咁既態度以後都唔再幫襯😮💨
由上年中開始成日尼幫襯
2020年7月第一次尼覺得食物唔錯