位於中環蘇豪區附近嘅bar & restaurant,本身都冇乜期望㗎,諗住隨便食個泰lunch🇹🇭,不過竟然比想像中好👍🏻✨套餐:$128燒豬頸肉 🌟🌟🌟🌟炒金邊粉 🌟🌟豬頸肉表面燒得焦脆,係個種咬落去有層油脂包裹嘅豬頸肉!本人非常喜愛呢種肥美口感!不過香料味略嫌重咗少少,但個Phad Thai可以用一句去概括:味道平平✨套餐:$98冬陰功湯 🌟🌟🌟蔬菜黃咖哩 🌟🌟🌟冬蔭功湯味道偏酸,奶味偏淡,夏日炎炎都幾開胃嘅,但係奶品喜好者嘅小編就唔係好滿足啦🥺泰式咖喱係小編嘅all time favorite,質感較稀,入面嘅蔬菜煮得非常入味,食肉獸都唔會覺得太寡淡~🥳🥳整體黎講,呢間隨機嘗試嘅泰菜算唔錯啦!大家睇返我哋之前嘅post就知我哋試過幾多伏嘢🙂🙂而且份量算係頗划算💰身為前菜嘅豬頸肉同冬陰功同出面散嗌一份嘅份量相若!如果大家行過可以去試下,不過就不必特登去食啦😋😋

✨套餐:$128

蔬菜黃咖哩 🌟🌟🌟

蔬菜黃咖哩

2023-02-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
  • 燒豬頸肉