2020-03-30
最近好多地方都無乜人,由於男朋友住附近,所以近近就去咗附近呢個泰國菜去食Dinner無令人失望,水準都好好,碟碟都好大碟,食到好飽!呢到嘅擺設都好有泰國嘅風味,就算坐係到嘅感覺都唔會唔舒服!出街食飯嘅人真係唔係好多,所以坐嘅地方都好寬落!MENU方面選擇都好多,其實佢個精選2人套餐都好吸引,不過最後我地都單叫咗我地最中意食嘅菜式今次我地叫咗3款野食,啲餸菜好快就黎到!1. 馬拉盞炒通菜 $86 一黎到果陣我同男朋友都覺得好大份好抵食!炒得岩岩好,唔會炒到好油,又帶有小小辣味,又唔會好咸!好食!咁大碟岩晒我呢個中意食菜嘅人~2. 紅咖哩豬頸肉炒飯 $83 好多時出去食咖哩炒飯都會無乜咖哩味,但呢到嘅紅咖哩炒飯炒得好入味,而且份量好夠,豬頸肉唔會話切到好大粒,又幾好咬口,食到我同男朋友兩個都好飽!3. 碎肉生菜包(豬肉) $86 成日都覺得食泰國菜一定要叫碎肉生菜包!咁先有泰國嘅風味!肉碎同生菜嘅比例同份量係岩岩好,肉碎唔太多,又唔咸,包生菜真係一流!3樣野已經食到好飽!整體黎講都好好味!下次會再黎試埋個2人套餐先
無令人失望,水準都好好,碟碟都好大碟,食到好飽!
呢到嘅擺設都好有泰國嘅風味,就算坐係到嘅感覺都唔會唔舒服!
出街食飯嘅人真係唔係好多,所以坐嘅地方都好寬落!
今次我地叫咗3款野食,啲餸菜好快就黎到!
1. 馬拉盞炒通菜 $86
咁大碟岩晒我呢個中意食菜嘅人~
2. 紅咖哩豬頸肉炒飯 $83
3. 碎肉生菜包(豬肉) $86
成日都覺得食泰國菜一定要叫碎肉生菜包!咁先有泰國嘅風味!