2021-09-14 5 views
今日做完野經過新蒲崗發現左一間價錢正又抵食既壽司店😀我地接近二點鐘去到,應該係過左lunch hour時間所以唔洗等位入到店舖既裝修同擺切都好似日本風,仲播埋日本歌 😁簡直好似帶左我去日本一樣😆😆😆我地二個人食左五樣野,簡直好似大食積一樣😀仲要我地叫左定食,每人仲有沙律同海鮮湯送,海鮮湯好鮮甜,入面仲有二隻蜆肉,而沙律都好大份,呢個前菜我好滿意🚩三文魚大蝦帶子井 $88 呢個飯入面既三文魚好厚切,大概有四塊,仲有一隻大蝦👍🏻隻蝦勁鮮甜而且好大隻😀仲有四粒帶子又係勁鮮味,一粒帶子一口飯,絕配,對得上呢個價錢👍🏻👍🏻👍🏻🚩自家制叉燒拉麵 $68 (定食仲有二舊太卷,沙津同海鮮湯)叉燒拉麵個湯底好濃好入味,而且叉燒都好好食👍🏻份量足夠🤣👍🏻食到勁飽🚩海膽手卷 $28 呢個手卷既海膽味好鮮甜好新鮮,因為市面上其實要搵一間海膽有鮮味既好難👍🏻估唔到今日食到👍🏻值到推介 🚩日式章魚燒 $28 呢個章魚丸一睇個外型已經好吸引,簡直未食都流晒口水😄食落去仲好熱而且每一粒都好大粒🚩蟹肉忌廉薯餅 $28 呢個薯餅都好推介👍🏻👍🏻👍🏻 一咬落去脆卜卜 而且入面d忌廉爆哂出黎勁juicy👍🏻值得一試總括黎講,
今日做完野經過新蒲崗發現左一間價錢正又抵食既壽司店😀

🚩三文魚大蝦帶子井 $88

🚩海膽手卷 $28

🚩日式章魚燒 $28

🚩蟹肉忌廉薯餅 $28

總括黎講,呢間店既員工都好有善😄位置唔太偏遠都易搵👍🏻價錢又抵食食物又夠鮮味👍🏻一定會再去