2024-04-12
突然好想食過韓燒,經過旺角創興廣場見到有$168韓式燒肉放題,咁抵當然要去試吓啦!呢個價錢其實同以前嘅漢陽苑差唔多,不過佢哋嘅質素比起漢陽苑高啲🥰一坐低店員就放低咗九宮格俾我哋,九宮格包含咗牛豬雞等嘅肉,啱晒打卡🩷佢哋係用QR code落單,一收到order就會即刻拎出嚟,完全無拖單嘅情況而佢哋嘅食物選擇有四五十款,以依個價位嚟講算係選擇多,當中比較推薦雞同埋牛舌,我哋都不停encore~除咗燒肉之外,佢哋都有唔同嘅韓式泡菜同熱盤選擇,食肉食到厭可以去拎下菜食,幫助消化之餘又唔會咁漏。最正嘅係佢哋嘢飲有足足三個櫃,好多選擇,食完正餐都唔夠喉,仲可以任拎雪糕杯添!雖然肉質唔係最上盛,但係以呢個價錢嚟講算係冇投訴,想平平哋過吓口人食韓燒都係一個好選擇。服務方面店員好醒目,見到個燒烤盤開始燒燶就會主動過嚟換過個新,完全唔使我哋叫,值得一讚👍🏼最後埋單每人$168加一,食到好飽
最後埋單每人$168加一,食到好飽