2016-06-06 1938 views
Happy Friday放工同朋友聚一聚,揀左呢一間餐廳,聽朋友講價錢平、份量足、質素高!所以決定黎試下!星期五晚上六點九到冇人排隊,但一到七點外面已經排滿人呢!好彩早到客人入座後店員會派張紙仔,客人需要到外面點餐,隨後會有店員將食物送到枱上。食物種類都算幾多,而且價錢合理唔算貴。同朋友share黎食,一個set一個薄餅已經食到好飽。環遊世界薄餅💰HKD58薄餅唔會太厚皮,材料都幾豐富。芝士味唔算重,勝在有好多蜜糖芥末籽,令整個薄餅都甜甜辣辣,好開胃。可惜我個人唔太中意生洋蔥,偏偏個薄餅好多生洋蔥,一食到就覺得好苦。另外,個薄餅亦唔係好夠熱。凱薩沙律配意式麵包+烤豬肋骨+波士頓龍蝦汁配海鮮意粉💰HKD66沙律就只有菜,比較乾身。麵包細細舊,香香地,尚算軟熟,幾好食。豬肋骨有兩條骨呢!肉質幾好唔係好靭,配上燒烤醬十分惹味。波士頓龍蝦汁配海鮮意粉,個汁方面都幾濃味,有少少杰身,甜甜地撈意粉十分不錯。海鮮份量都算多,普通未有特別。份量實在係好多,以66蚊嘅價錢食到呢個份量同質素,算係幾扺。有💰HKD8就有凍飲。總體上我對餐廳食物係十分滿意,原本我真係覺得呢間餐廳環境、價錢、服務都好好,但係食
環遊世界薄餅💰HKD58
豬肋骨有兩條骨呢!肉質幾好唔係好靭,配上燒烤醬十分惹味。

有💰HKD8就有凍飲。
總體上我對餐廳食物係十分滿意,原本我真係覺得呢間餐廳環境、價錢、服務都好好,但係食到後半段,店外已經開始多人,而有十多個家長同小朋友等緊連位。
我同朋友其實仲未食完,店員已經趕住收晒我枱上嘅碟。另外,多個家長同小朋友一直喺隔離擾攘。當時我都只係食左廿分鐘左右。
我都明白星期五晚飯時間多人,但我都係消費者,我都未進餐完畢,就趕住收晒我啲野,隔離一大班小朋友同家長走黎走去擾擾攘攘,為我地不斷製造無形壓力。
管理十分有問題,望店長店員注意。

2016-06-03
$65 (Dinner)