2017-10-09 591 views
這兩天本來請左大假,plan 左啲嘢做,點知一個唔該病左,準時食藥只換嚟不停訓既結果,口淡淡,唔想食粥,所以就周圍揾野食,終於選到食湯飯。我不是莞茜控,但對佢無抗拒,這選擇都幾抵莞茜皮蛋仲可選2個餸,我選左豬潤同魚片,好似正氣一啲。 好彩佢分左湯同飯,因為我仲要等車同坐車返屋企,唔分的話,啲飯會勁淋。豬潤都唔會過硬同唔會有用嘢嗱過咁。魚片份量唔太多,嗶完有啲散,同有啲啲碎骨,唔知係咪鯇魚係難啲處理嫁呢? 可能$31平平地啦,所以皮蛋份量都少,無乜皮蛋味,不過咁就清清地,啱病人食。我想講,依度啲人既服務都幾好,唔會因為我叫平野而態度差,另外,依個飯,只要加$3就可以要杯冷熱飲品,抵上加抵!

2017-10-07
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$31 (Lunch)