2008-05-06
我上左去 見幾便 又有新野 去左 冇想像之中咁差 刺身 肥美 大件 寫幾多件黎幾多件壽司 等就等耐左 不過燒牛肉唔錯卷物 唔錯 推介 饅魚之士卷沙律 好多款 最好食豆腐沙律燒物 新出既生豪 不過要等幾耐下 唔錯 雞軟骨等等 饅魚反 細細碗 和食 牛柳粒 同 新出既魷魚so 幾正 惹味F 吾記得左系咩 系反同埋烏冬個d 豬骨湯拉面 日式炒面 個d好大碟下 不過有待應提醒 冇中招 大家小心 不過人多 點個d都幾好食..熱烏冬同牛肉烏冬 唔錯炸物 正 依D價錢食到依D炸物 真系幾好 快到 同埋d吉烈野唔錯 炸蝦等等都唔錯小評:無想像中咁差 可能人多 先做到咁 待應態度唔錯 落單時己經講明寫數量 同埋叫我地留意下F個張d野食 無流到單..最後太胞 湯水冇飲 平日真系低食 1位 都系17x同埋見D人生日真系好有氣分` 不過D台幾細張 我地單數人 D台多左個位出黎 擺野唔錯 見人地都好迫下
刺身 肥美 大件 寫幾多件黎幾多件
壽司 等就等耐左 不過燒牛肉唔錯