2019-11-18 1100 views
呢間餐廳好想試好耐,我第一次去嘅時候係平日佢已經滿晒座無位,亦都證明呢間餐廳應該唔錯,入邊個侍應好好人好有禮貌叫我地下次去嘅時候記得訂位,所以大家想試就記得要打電話去訂位。我第二次係前一晚打電話訂咗位先去,入到去間鋪頭好細間,切魚生嘅位係開放式嘅,而啲位係圍住切魚生嘅位,即係話可以望住師傅去切魚生,入面好乾淨好衛生。我哋兩個人食晚巿,一個人叫咗一個海鮮魚生飯,另一個人就叫咗八件壽司。海鮮丼 $148,好豐富,有甜蝦三文魚吞拿魚茸帶子三文魚籽八爪魚仲有蟹鉗肉,啲魚生食得出係好新鮮好鮮甜啲,吞拿魚茸係入口即溶,咁既價錢咁既質素係物有所值。八件手握壽司$158,壽司大小啱啱好,唔會太大唔會太細,個魚生師傅會根據唔同嘅魚生去放唔同份量既芥末,啲魚生一樣好新鮮,同埋魚生嘅厚度同飯嘅比例啱啱好。總結來講,呢一間小店有專業嘅師傅,而且食材好新鮮又有素質,咁既價錢唔算太貴,值得一試。如果午巿嘅時候來食價錢會更加平。

2019-11-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)