2020-11-03
秋天到了,好鐘意搵d熱湯麵嚟温下胃🍜🍲尖沙咀I square 有間食烏冬嘅平民價位,但水準唔錯,佢烏冬好食之外😋仲可以自由配搭,烏冬係你一叫就即刻整,保證夠熱嘅👍🏼我叫咗個花膠雞湯烏冬,好滋潤,好似好保咁,個湯係養生之選,有d似岀面嘅美人鍋湯底,清清地又夠味,好食👍🏼暖入心嘅,無味精,唔會飲到好喝。雞件好滑,肉質爽口有彈性,唔會太肥太油,幾好喎,花膠都係高質,夠淋,呢個價錢,六十幾蚊有大碗花膠雞烏冬,岩哂呢個天氣,推介,性價比高🥰我加咗錢,轉咗做一個套餐,有多4件炸餃子🥟,同一枝義米水。都係七十幾蚊咋,抵食呀!餃子好食😋脆薄嘅外表,包住入面嘅肉,加埋餃子汁,享受生活🥳個飲品就正常嘅,唔太甜,跟餐飲品算唔錯嘅。小食叫咗炸豬扒,好好食😋好平,值得試🥰脆得嚟,唔油膩啦,乾身皮脆,肉汁鮮嫩咖哩薯餅,我就唔識欣賞,因為薯餅,我剩係鐘意配南瓜,又或者配芝士味,咖哩搶唒d薯容味囉,我剩係食咗一啖,唔係我杯茶,但朋友好喜歡💕所以係個人口味問題☺️
小食叫咗炸豬扒,好好食😋好平,值得試🥰
脆得嚟,唔油膩啦,乾身皮脆,肉汁鮮嫩