2017-11-10 121 views
之前同老婆去食過一次,今次太掛住佢D點心,所以兩口子放工再過去食,一去到,可能我地早左少少到啦,都好彩都有位,今次比上次多人左,我地坐底冇幾耐,出面已經有人等緊位了。坐低之後睇下點心啦,有D真係想食返,有些叫下第二樣點心先:原隻鮑魚燒賣 (鮑魚煮得好淋好入味,真係百吃不厭)蝦餃 (蝦肉好爽口皮已適中不會過淋)皮蛋牛肉腸 (腸粉切成一份份,非常貼心。腸粉皮薄又軟滑,不黏口,而且餡料十足,皮蛋不算多)、鮮蝦腸粉 (蝦今次算大隻腸粉皮薄又軟滑,又好爽口)藥膳雞腳 (出乎意料地好食,藥材味好濃,雞爪亦相當入味而忟得好淋,十零蚊做到咁嘅水準係相當唔錯)鳳爪排骨飯 (份量比像中大,鳳爪排骨D肉汁落哂D飯裡面再加少許豉油更添味)是日精選:老火靚湯西洋菜煲豬骨(不含味精 真材實料 最重要飲完喉嚨好舒服,不會好鹹)整體上真係幾好好食,希望之後可以保持咁好食啦,一定會再返來食。

坐低之後睇下點心啦,有D真係想食返,有些叫下第二樣點心先:

原隻鮑魚燒賣 (鮑魚煮得好淋好入味,真係百吃不厭)

蝦餃 (蝦肉好爽口皮已適中不會過淋)

鮮蝦腸粉 (蝦今次算大隻腸粉皮薄又軟滑,又好爽口)

2017-11-09
$90 (Dinner)
  • 藥膳雞腳
  • 鮑魚燒賣