2021-08-27
𝒞𝒽𝒾𝓃𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝓊𝑒𝓃 𝑀𝓊𝓃好耐冇入黎屯門,今次過開黎龍門居揾野食,但好多餐廳晏奏都冇開,可能係夜晚先開? 今次試左呢間門面睇落幾新既港式茶餐廳😙入面既地方唔大,有大約十幾張枱,下午茶時段都有好多街坊黎食☺️🌟豬扒漢堡包🍔拼薯角 ($32)佢既豬扒都幾大塊同埋鬆軟,上枱時熱辣辣。個包查左𝘥 牛油,加埋蕃茄、菜同沙律醬,係最經典既配搭。冇晒薯角轉左🍟薯條係波浪紋既粗薯條,炸得酥脆,咸味岩啱好👍🏻可能𝘥 野好新鮮咁即刻整,雖然唔會話有種好驚艷既感覺,但食完有種好簡單滿足感。加埋杯港式熱奶茶☕️,係一個好𝙘𝙝𝙞𝙡𝙡 既下午🥰📍 熱點餐廳 𝐇𝐨𝐭 𝐒𝐩𝐨𝐭 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭屯門龍門路43號龍門居第11座地下102-104號舖𝘚𝘩𝘰𝘱 102-104, 𝘎/𝘍, 𝘉𝘭𝘰𝘤𝘬 11, 𝘓𝘶𝘯𝘨 𝘔𝘶𝘯 𝘖𝘢𝘴𝘪𝘴, 43 𝘓𝘶𝘯𝘨 𝘔𝘶𝘯 𝘙𝘰𝘢𝘥, 𝘛𝘶𝘦𝘯 𝘔𝘶𝘯
🌟豬扒漢堡包🍔拼薯角 ($32)
加埋杯港式熱奶茶☕️,係一個好𝙘𝙝𝙞𝙡𝙡 既下午🥰
📍 熱點餐廳 𝐇𝐨𝐭 𝐒𝐩𝐨𝐭 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭
屯門龍門路43號龍門居第11座地下102-104號舖