2024-03-17 103 views
雖然我平時返工都係帶飯多,但有時候懶又唔想煮,lunch time 就鍾意去香港工業中心嘅地庫搵食,因為佢呢個迷你 food court 選擇好多,而且又平又好食,今次就去咗壽定食屋,平平地選擇又多 😋滑蛋雞肉親子丼厚厚嘅滑蛋加入咗洋蔥,雞肉嘅份量都好多,又夠厚身又唔會好乾 😆 淋埋個汁味道剛剛好 🫶🏻日本黑豚炒野菜份量好多 🤩 野菜夠新鮮,黑豚肉口感都唔錯,炒得剛剛好,啖啖都有配料好唔錯 😋配埋個麵豉湯好滿足 😋 呢度嘅飯、烏冬或者定食、丼都係大約四十幾至六十零蚊左右,大大份好抵食,所以我都幾鍾意過嚟呢度食lunch 😋

滑蛋雞肉親子丼

日本黑豚炒野菜