2023-03-13 231 views
新蒲崗的確係一個臥虎藏龍的地方,無論你係咩口味, 都唔難去搵到啱自己口味的食物.今次有啲趕時間,於是試吓呢間經過好多次但未試過嘅車仔麵 - 地道館.食材都係一般車仔麵食物,冇乜特別,唯一就係要試吓佢哋個秘製湯底同辣汁喇.因為同行者唔食辣,所以叫左腩汁。味道唔錯,幾清甜食完唔會口渴,但就唔係好濃味,不過不失啦.我自己就叫左辣汁湯底要小辣,但就越食越辣,下次再試,真係要改叫小小辣. 雖然係辣,但又辣得好惹味,係會令你越食越想食,咁當然咁濃味嘅湯底亦都會令你好口渴,叫咗杯凍檸茶,味道一般冇乜特別,不過飲完成杯仍然好口渴.....總括嚟講味道還可以,係趕時間平靚正之選

總括嚟講味道還可以,係趕時間平靚正之選
2023-03-04
$40 (Lunch)
  • 辣汁湯底