2019-08-02 2097 views
今晚要買外賣番屋企食, 東村食店不足大家都知, 買外賣通常我會去街市個邊, 今日買既係呢間日式舖頭, 橋壽司。呢間橋壽司舖頭細細, 款式都有好多選擇, 主要點左醬燒玉子手卷, 火炙三文魚手卷, 蔥拖羅小卷, 蟹柳小卷, 熟吞拿魚小卷, 炸蝦卷同埋腐皮船。落完單等左約10分鐘左右就拎得, 即叫即整黎講都算快手, 拎完外賣咋咋林番屋企開餐。手卷係有包裝紙包住既, 等D紫菜唔會咁快淋, 所以食之前要做拆包裝, 自己卷起個手卷佢, 結果係隔左十分鐘(行番屋企)之後飯同餡熱辣辣, 紫菜脆卜卜, 好新鮮既感覺! 醬燒玉子手卷超好味, CP值極高。小卷就有小小凍, 因為有D佢係整定放左係雪櫃, 不過味道都唔錯, 炸蝦卷因為隻蝦要即炸, 所以就熱辣辣夠新鮮, 舊舊都好大舊。腐皮船size算係中size(同爭X個D比較), 不過價錢合理, 味道都唔錯。兩個人食呢D就飽哂嚕~可以多多幫襯!

兩個人食呢D就飽哂嚕~可以多多幫襯!
Other Info. : 原來可以whatsapp 落定單, 下次就連個10分鐘就慳番。
2019-07-28
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
  • 醬燒玉子手卷
  • 蔥拖羅小卷