2019-05-01 360 views
薩莉亞係想食意式美食但又想平既首選,食咁多次都無令我失望,佢地既水準真係好穩定尤其超鐘意但地既carbonara 同埋鐵板魷魚,真係好好食,又超平,你去街市用同樣價錢都好難買到條咁大既魷魚。# 松露意粉 # ***** ***** 10/10以咁既價錢,絕對比10分。超香松露味撲面而黎,一次過食2碟都得,而且意粉彈牙有咬感,勁好味!# 辣烤雞翼 # ***** ***** 10/10每一次食,呢個雞翼都係熱辣辣,微辣,甜甜地,最緊要係咬落好juicy,唔比10分過意唔去!其實以前響上海食過薩莉亞唔覺咁好食,但係香港既薩莉亞真係超正呀,唔怪得無論邊間分店都長期咁多人企響門口等位啦!

# 松露意粉 # ***** ***** 10/10

# 辣烤雞翼 # ***** ***** 10/10