2020-06-10 4248 views
去D間東北菜館真係要book 定位,如果唔係都要等幾耐!D間菜館座位都有D迫,但冇為計,為咗食出名平靚正嘅北京填鴨點樣都要將就下。我同朋友好彩打左電話訂枱,如果吾係吾知要等幾耐!入到去,侍應雖然好忙,但都好友善甘幫我地落單,仲建議我地吾好點太多,免得食唔晒👍北京填鴨$168一定必食,除咗價錢真係平,肉又夠厚、皮又脆!加埋大蔥、青瓜絲、麵皮和D醬,滋味到冇得頂,正正正老醋海蜇頭配青瓜,甜甜地酸酸地,係夏日炎炎中感覺很舒服!清炒萵筍$72不過不失,至在夠大碟,又唔多油又爽口。扙絲蘋果$68好特別,外甜內酸,食咗第一口就停吾倒口!真係大件夾抵食,又平又有質素,我哋食到捧住個肚走,實熟難得,下次一定會再幫襯
老醋海蜇頭配青瓜,甜甜地酸酸地,係夏日炎炎中感覺很舒服!
清炒萵筍$72不過不失,至在夠大碟,又唔多油又爽口。
扙絲蘋果$68好特別,外甜內酸,食咗第一口就停吾倒口!
2020-06-10
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
  • 北京填鴨
  • 拔絲蘋果