2012-06-14 28 views
第一次去,以為好貴,點知,係勁平周打湯:好CREAMY,好香唔知乜味,芝士?,總知好飲CORN SOUP: 一樣幾CREAMY,不過個人認為太單調GARLIC 包:熱"LALA",外脆內軟,正!海草細切,螺肉:平過平時SUSHI店~TOMATO+水牛芝士:芝士無乜味,不過都幾抵食焗薯角:呢樣唔錯^^起碼無咁油先BLACK PEPPER 雞PIZZA: 無BLACK PEPPER味,雞好肥,一般般水牛芝士PIZZA:好多芝士,不過好"流"野菌CREAM意大利飯:好好味,不過D飯唔似意大利飯,太過淋,同埋我唔鍾意冬菇,勁怪-,-SPICY汁唔知乜意粉:唔記得有乜配料,整係記得幾SPICY下-,-TIRAMISU:賣相唔得,好似溶左咁,不過勁香酒味^^,但我認為太甜BLUEBERRY CHEESECAKE: 呢樣唔得!無芝士味DRYERS 雪糕:12蚊好大球,不予置評~無加一,價錢唔錯,野食又OK,下次一定會再去
第一次去,以為好貴,點知,係勁平

周打湯:好CREAMY,好香唔知乜味,芝士?,總知好飲
GARLIC 包:熱"LALA",外脆內軟,正!
海草細切,螺肉:平過平時SUSHI店~
TOMATO+水牛芝士:芝士無乜味,不過都幾抵食
焗薯角:呢樣唔錯^^起碼無咁油先

水牛芝士PIZZA:好多芝士,不過好"流"

DRYERS 雪糕:12蚊好大球,不予置評~
無加一,價錢唔錯,野食又OK,下次一定會再去
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)