2018-02-17 648 views
生日壽星想食粥底邊爐,本身想訂另一間,個間d 時段唔啱,1係太早6點,1係就太夜8半,見到呢間食評幾好,一於試下,仲可以用 openrice 訂枱,夠晒方便。我地自選咗牛肉片,豚肉片,手打蝦丸,花膠仔同雞肉。 用計時器食晒d 海鮮再慢慢食自選配料,d 海鮮好新鮮,食到 lam lam 脷。份量都好多,食到尾再放南瓜同芋泥蓉落去煲,另外再加碟油炸鬼,真係飽到棒住個肚走。P.S 鋪頭有d 細,如果多人要坐迫少少。 同埋唔收切餅費,可以坐底同壽星切埋蛋糕影下相先走。美中不足係坐咗係風口位,成晚吹住個頭。

2018-01-24
$198 (Dinner)
Celebration
Birthday