2021-08-01
海底撈一向都係我同朋友gathering必選地方。如果你想幫朋友慶祝生日怕無氣氛,海底撈實幫到你手!首先,每次來員工永遠都never say No態度好、有禮貌、好醒目幫你密密清潔枱面+加湯底,而且上菜速度超快菜式又多選擇,最欣賞佢可以半份食物咁樣order,咁就可以揀多幾種唔同嘅配料。四色湯底真心冇得彈,最鍾意必食組合- 招牌番茄+麻辣+雜菌+胡椒豬肚湯底!!! 疫情後餐廳有C區,而家好難搵到個地方可以同6個朋友一齊食飯喇~今晚食飯其實冇特別講比餐廳知我哋當中有”八月之星”,不過serve我哋張台個服務生妹妹見到我哋好想聽其中一首搞笑生日歌,埋單前特登搵埋幾個同事俾個surprise我哋,播+唱生日歌同我哋一齊玩全場氣氛沸騰(因為附近啲人都會一齊喪笑)笑到癲咗~~疫情後好耐冇試過咁開心,多謝海底撈送俾我哋有得玩有得食有得唱歌嘅一個夜晚*特別要多謝醒目嘅經理+服務我張枱嘅服務生妹妹
*特別要多謝醒目嘅經理+服務我張枱嘅服務生妹妹