2017-09-30 3145 views
好多年前銅鑼灣開個陣有朋友話幾好食,不過價錢好似走高檔路線一直都無去過,最近有親戚換爐有優惠券轉贈畀我先有機會去試。我同周一腹8點3去到,個陣餐廳只坐滿一半,我地被安排坐到角位,都無所謂,一心只想試食品。睇到set dinner menu感覺太hea, 我地對餐湯飲品無特別大需求,所以轉睇單點餐牌,叫左蕃茄海鮮扁意粉,白汁魚意大利飯,朱古力流心蛋糕同薑汁梳乎厘,計落仲有$50剩,見食評有人話份量好細,所以加多個蕃茄意粉(呢個係餐牌入面屬於side dish), 我諗份量應該唔大,我地只係想用盡啲優惠券。食物黎到, 主食份量我地覺得正常,可能我地細食。食物質素無咩驚喜,服務唔錯,不過我相信絕大部分都係有優惠券先黎
蕃茄海鮮墨魚汁意粉
蕃茄意粉
朱古力流心蛋糕
薑汁梳乎厘
2017-09-20
$300 (Dinner)
Dining Offer
Voucher