2024-01-20 1081 views
Book咗枱同朋友慶祝生日,我哋準時去到,但係佢根本冇留位,都唔緊要,就唯有等現有嘅人走咗我哋再入去坐啦。有人走之後,竟然執枱都執咗10分鐘,做事冇計劃,零效率。坐低後, Menu唔俾,水杯唔夠,叫我哋兩個人share一杯水先😅 又唔緊要,我哋叫嘢食嘢飲,嚟完咖啡之後又唔俾匙羹,嚟咗個薯條,又唔俾叉😅😅😅 成餐飯,除咗滴汗都唔知講咩好。我知道呢間餐廳supposed 係 sell休閒,但係唔代表店員們講嘢要細聲到聽唔到,或者經常聽唔到人哋嗌佢哋😅同埋基本飲食業嘅嘢都做唔足。本身餐廳設計有缺陷,店員永遠喺舖頭最入嘅位置,你連要加水,都要拎埋杯入去請佢幫你斟除咗啲杯杯碟碟都幾靚之外,其他嘢一啲特別都冇🫣 冇耐性嘅人,千祈唔好去

有人走之後,竟然執枱都執咗10分鐘,做事冇計劃,零效率。