2022-01-07 670 views
西式餐廳個人好少食因為一般西餐廳都係靚但唔飽(主要係我個人食得比較多野🙈)放工去左觀塘本身想食雞煲邊爐但最後去到發現已full booking(昨晚係未來14日最後一日堂食)有個朋友推薦轉去呢間西餐廳食一開始無咩期待但去到之後,店員一開始就態度好好有禮貌,叫單時感覺唔係個d忙碌重點1: 我唔飲得茶,佢飲品得檸水我可以飲,但我昨日前後已經飲左2杯... 於是我問佢可否水果茶走茶走甜。佢提我咁樣無咩味,我話ok,解釋我唔飲得茶又唔想再飲檸水後,佢話ok整俾我。重點2: 可能因為我叫左杯奇怪野,佢落單野食部分錯左,出到黎發現左之後,佢好真誠地道歉同埋整過俾我地。真心好感受到被重視 (希望d錯左的野食唔係倒左啦🙈)野食幾好食,沙津甜品有花下心思,南瓜湯正常發揮有加忌廉
西式餐廳個人好少食
因為一般西餐廳都係靚但唔飽
(主要係我個人食得比較多野🙈)

放工去左觀塘
本身想食雞煲邊爐
但最後去到發現已full booking
(昨晚係未來14日最後一日堂食)

有個朋友推薦轉去呢間西餐廳食
一開始無咩期待
但去到之後,店員一開始就態度好好
有禮貌,叫單時感覺唔係個d忙碌

野食幾好食,沙津甜品有花下心思,南瓜湯正常發揮有加忌廉
水果茶(我走茶走甜)
芝士無骨雞翅,配唔知咩意粉
水果茶(我走茶走甜)
芝士無骨雞翅,配唔知咩意粉