店家是位熱愛推廣素食的人士。還記得在深水埗舊店「梅貴緣」已幫襯。很高興他們在太子開店,由地鐵站行去近左好多,為我哋素食或為食之友多一個選擇。店比舊時細左好多,堂食約三、四個位,想慢慢享受,都係外賣會方便我。今次試左羅漢齋炒烏冬、薑醋。等外賣時順便吉左一串咖喱魚蛋食。咖喱香而清,可以食到丸的味道;即抄的羅漢齋烏東,料款多樣化又足料,可一啖烏東一啖餸;本來好飽,但個薑醋太香啦,忍唔住都要食埋。總結和以前一樣可保持到水準,最重要係食完唔口渴,不會過濃味道,可以食到食材嘅味道。又多左一個外賣飯堂。正! 大家要多多支持小店!

又多左一個外賣飯堂。正! 大家要多多支持小店!
2024-01-06
TakeAway
$80 (Dinner)