2018-11-28 253 views
喺朋友口中得知呢間Cafe係周慧敏開既就去試吓。閒日夜晚七點鐘左右上到去,得一台客喺度,餐廳成個環境都好舒服,最岩坐低同朋友傾計。成間餐廳得一個樓面,所以要比d耐性。趕時間就唔洗黎。Menu唔算好多選擇,我地叫咗一個美國牛柳粒意粉,Parma Ham Pizza同一個牛肝菌意大利飯。個Pizza味道就一般,可能因整得唔夠熱,食落冇比較淡同硬。牛肝菌意大利飯就幾好食,個菌汁好香濃,份量亦唔太大,一個人食都唔會太飽,意粉都唔錯,牛肉好嫩。餐廳整體黎講食物質素唔算話十分好,不過以依個價錢再配依個環境其實幾抵食,如果鍾意同兩三個朋友上嚟坐吓飲嘢不失為一個好選擇!