2006-07-03 10 views
常稱兄道弟的朋友突然有事快將出差一段時間, 拿拿臨來一個四人會議.想去天外天又爆左, 唯有去附近的鳳城.我只去過禮頓道店, 此店還是第一次.冬瓜湯清清地都幾多料, 但我想飲多少少都冇, 一人一碗多少少...大良炒鮮奶和禮頓店水準相約, 不過不失.生菜包, 餡就幾多下, 不過生菜少左d, 生菜咁平, 唔怕俾多d.食食下唔夠飽又再加多三個餸:咕嚕肉, 也有水準, 唔太多肥豬肉, 又夠脆, 不過唔夠酸, 似乎權發仲好少少.炸子雞半隻, 炸得剛好, 皮脆肉滑, 肉都幾夠, 又唔肥.蟹肉扒雙蔬, 有蟹肉, 芥菜和娃娃菜, 其中以芥菜最好食, 唔算太大, 但有芥菜味, 又唔苦.傾下計, 睇下美女廚房, 又一晚.每人百多元, 朋友說今次聚會消費比以往平呢!
想去天外天又爆左, 唯有去附近的鳳城.
我只去過禮頓道店, 此店還是第一次.
大良炒鮮奶和禮頓店水準相約, 不過不失.
食食下唔夠飽又再加多三個餸:
炸子雞半隻, 炸得剛好, 皮脆肉滑, 肉都幾夠, 又唔肥.
傾下計, 睇下美女廚房, 又一晚.
每人百多元, 朋友說今次聚會消費比以往平呢!