2014-06-16
一行8人慶祝父親節, 父親鍾意食新口味PIZZA, 於是就有呢個決定!我地叫左個”扭扭3色批4人餐”及另外加左一個錦繡至尊芝心邊大批.大批~ 帆立貝之海: 新產品,表面好吸引. 佢分別有3色芝士 (金黃巴馬臣芝士, 甘香黑白芝麻, 秘製鮮茄醬) , 但我覺得食落去都係一個味道, 只係上面既配料唔同, 而且唔夠濃, 所以無太大驚喜! 反而上次食七重芝士仲好味好多!意大利菜湯/蘑菇忌廉湯: 蘑菇忌廉一向較菜湯好飲!俄羅斯沙律: 好清新, 下面有菜,上面有沙律,蝦!雞棒伴瘋薯條: 一上檯就比小朋友搶食, 因為剛剛新鮮炸起, 熱辣辣! 雞棒好味, 炸到鬆脆又有少少黑椒!香蒜芝士白汁蜆肉焗薯蓉: 焗薯蓉一向係Pizza Hut都唔錯, 不過唔係個個都鍾意食. 所以, 呢個係食剩最多既一碟, 但薯蓉都夠幼滑香口.雞肉煙肉意粉配拿破崙汁: 拿破崙汁係好好味, 酸酸甜甜好開胃,所以係我最愛既意粉, 呢碟意粉都幾大, 不過, 我搵唔到有幾多雞肉喎!海鮮寬條麵: 個醬汁係好味既, 好濃郁, 好香滑, 鍾意食白汁既人必定會叫, 不過, 寬條麵既質地比較”鞋”而且食多幾啖就會覺得”溜”錦繡至尊芝心邊大批: 呢
大批~ 帆立貝之海: 新產品,表面好吸引. 佢分別有3色芝士 (金黃巴馬臣芝士, 甘香黑白芝麻, 秘製鮮茄醬) , 但我覺得食落去都係一個味道, 只係上面既配料唔同, 而且唔夠濃, 所以無太大驚喜! 反而上次食七重芝士仲好味好多! 意大利菜湯/蘑菇忌廉湯: 蘑菇忌廉一向較菜湯好飲!
俄羅斯沙律: 好清新, 下面有菜,上面有沙律,蝦! 雞棒伴瘋薯條: 一上檯就比小朋友搶食, 因為剛剛新鮮炸起, 熱辣辣! 雞棒好味, 炸到鬆脆又有少少黑椒! 香蒜芝士白汁蜆肉焗薯蓉: 焗薯蓉一向係Pizza Hut都唔錯, 不過唔係個個都鍾意食. 所以, 呢個係食剩最多既一碟, 但薯蓉都夠幼滑香口. 雞肉煙肉意粉配拿破崙汁: 拿破崙汁係好好味, 酸酸甜甜好開胃,所以係我最愛既意粉, 呢碟意粉都幾大, 不過, 我搵唔到有幾多雞肉喎! 海鮮寬條麵: 個醬汁係好味既, 好濃郁, 好香滑, 鍾意食白汁既人必定會叫, 不過, 寬條麵既質地比較”鞋”而且食多幾啖就會覺得”溜” 錦繡至尊芝心邊大批: 呢個可能係舊口味,所以無咩特別, 而且我地叫到成檯野, 攤凍左, 所以無咁好食, 最後仲要打包走添! 配4杯飲品我覺得質量都ok既, 不過仲有進行空間, 希望繼續努力!