2019-03-21 123 views
今日為好友興祝生日,於是揀咗間靚靚餐廳慶祝!入到門口就覺得特別有氣派, 掛上一幅巨型嘅維多利亞夜景, 特別之處是用LED 燈造成的,很美! 店餐環境好好, 有情調又舒適,服務員亦十分有善,面帶笑容為我介紹食物。 首先上了四隻生蠔, Pacific Rock 味道清甜, 肉質爽口, 十分肥美, 正! 小食叫咗《秘製雞翼六隻 $72》, 外皮煎得香脆, 肉質香滑,用來做小食一流! 主菜有《黑毛安格斯肉眼 10 oz $268》& 《香煎澳洲銀槽魚 $198》。 燒得好靚嘅《黑毛安格斯肉眼》,味道特別濃郁, 富有牛味,外皮燒到金黃色,內裡幼嫩多汁, 好食! 味道不錯。配上爽口沙律菜同熱辣辣薯條做伴碟,非常美味! 我喜歡食魚,就叫個《香煎澳洲銀槽魚 $198》, 外皮有點脆口, 魚肉嫩滑 , 配上香噴噴嘅黑松露薯蓉, 十分惹味!《Green Tea Cooler》, 帶有綠茶香味, 加上Mint , 特別清涼可口,so fresh ! 今餐大家都食得好開心, 在環適舒適底下, 我哋可以慢慢傾吓計, 食吓野,真係Happy !
今日為好友興祝生日,於是揀咗間靚靚餐廳慶祝!

配上爽口沙律菜同熱辣辣薯條做伴碟,非常美味!