2016-03-28 986 views
中午放工唔知道食乜好,Lily話我成日食埋啲大排檔、細盒飯,食極都會厭啦,今日佢真係超級大方啦,話要請我嚟喜棧食lunch!!雖然唔系話咩貴野,不過勝在喜棧嘅野食性價比夠高!!而且環境又唔差,好啱中午relax一下,食翻只炸雞翼,嘆翻啖奶茶!!~~~~我對喜棧其中一樣好感就係佢用嘅系電子餐牌,對於我呢啲咁鐘意環保嘅人嚟講就啱曬啦,而且又唔使等waiter拿menu俾我地咁浪費時間,good choice~凈雲吞,中午唔想食太飽,想食好多小食,呢度嘅凈雲吞就系我嘅首選啦!!雲吞皮夠薄,雲吞食落好爽口,而唔系果種軟淋淋嘅口感,再配埋啲清湯一齊食,yummy!!!炸雲吞,雖然凈喺得兩舊,不過一隻已經覺得好大啦,其實系佢嘅雲吞皮炸開咗,你先會覺得睇落去好似特別大舊咁,其實佢入面嘅肉同凈雲吞一樣多,不過口感上就比較香脆。燒雞翼~~我鐘意食!!!呢對雞翼雖然話系炸雞翼,不過我自己就覺得佢嘅肉質吖、口感吖都更加偏向燒嘅雞翼囖,特別系佢秘製嘅燒汁,好香!!另外我鐘意嚟呢度食lunch嘅原因系套餐加14蚊,有優惠,可以任選餐牌上面嘅一種小食!!!絕對抵食啦!
2016-03-10
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$88 (Lunch)