2020-06-25 266 views
難得去九龍,當然要承罰多過一間💛小店啦!去mamaday之前,今次就去哩間喺旺角佐敦區其實都算多人知既@dineinn_hk 開餐🥢🍴————————————————-試左好多人都會叫既招牌温泉蛋🥚鮮茄🍅牛肉通粉醬油豬軟骨飯有睇開我既朋友仔,都知我有試過最近先開既🍅son 同出晒名既🍅師x,我覺得今次哩間舖頭既茄湯始終係無咁出色💛但都有特別之處就係有隻温泉♨️蛋🥚,通粉係長條螺絲形😛而且味道其實都唔錯既!而豬軟骨飯既份量可能就多番少少會好D,味道都係正常的💛小食(五大素球)雖然哩個只係一個小食,但反而最有驚喜!甜酸苦辣真係一次過食到,但又配合得好好,一般苦瓜既我,少有地食完一舊又一舊😂唔會食落好奇怪咁😛💛👍👍————————————————-見到好多職員都係小朋友,但同其他職員都有講有笑!好融洽💛要繼續努力💪🏻工作呀!!!!

@dineinn_hk 開餐🥢🍴
————————————————-
試左好多人都會叫既

招牌温泉蛋🥚鮮茄🍅牛肉通粉

醬油豬軟骨飯

而豬軟骨飯既份量可能就多番少少會好D,味道都係正常的💛

小食(五大素球)

————————————————-