2022-06-01 76 views
Happy Day😘老公👨🏻‍🦱又帶我去威🥹揸車經過🚗老公👨🏻‍🦱話要帶埋我去食🍴入到去老公👨🏻‍🦱叫我去點餐📋Oh🤨要Take 英文🤣🤣好彩餐牌都有中文😜😜😜(起碼知道有啲乜嘢🙄)呢間係尼泊爾餐廳~主打Burger🍔就叫咗個Burger🍔Insanitchow XXL見到個名都知道係加加大碼啦,加大啲乜嘢呢😜加大三重牛肉餅😝最欣賞佢自家製醬汁👍🏻咁大個Burger🍔老公👨🏻‍🦱話太好食😋啖啖肉😘我只係食得一啖😂😂我自己就嗌咗個Beef Bolognese 意粉🍝(啲英文係咪好勁咁😂😂)好多牛肉碎+芝士碎👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~Buffalo Drumettes雞鎚(我以為好辣🌶️但係又唔係好辣囉😋佢個自家製白醬汁(辣醬蜂蜜黃油🧈)好正喎😋老公👨🏻‍🦱不停查醬汁上去佢仲有一個Luch set🍔好抵食😋印度風味好濃👍🏻都啱香港人食😋環境又乾淨😚又坐得舒服😏見到呢幅圖食完都會Smile Everyday😊😊😊😊😊😊
Happy Day😘
老公👨🏻‍🦱又帶我去威🥹
揸車經過🚗
老公👨🏻‍🦱話要帶埋我去食🍴
入到去老公👨🏻‍🦱叫我去點餐📋
Oh🤨要Take 英文🤣🤣
好彩餐牌都有中文😜😜😜
(起碼知道有啲乜嘢🙄)
呢間係尼泊爾餐廳~主打Burger🍔

就叫咗個Burger🍔