2018-07-16 119 views
今日呀媽生日,唸住book間好餐廳一家人食下飯,特登想試下觀塘工業大廈裡面d西餐,上網見呢間好評如潮。。即刻book位。。去到見到門口好簡單,無乜裝修,仲一行入去見到廚房好污糟,嚇一嚇。。明明記得好多工廈既餐廳係好好,點解我會揀左間甘既。。但我記得好多人讚好呢度d食物,同自己講人不可貌相,點知想要bb椅又無唒,我都明先到先得既,甘佢地唔知拎左張有張墊既椅子俾我,希望墊高高少少幫到我,但我bb係敏感性皮膚,坐左一陣已經開始R腳,最後都唔要呢張應該好污糟既椅子。。。其實當晚呀媽好準時到左,亦都叫定左餐,我地六個人都係叫dinner set,而佢地成晚不斷解釋即叫即煮,所以連湯都等左好耐。。。結果成個幾鐘之後先食到個沙津。。等左好耐先有主菜。。如果你話好好食既,你都會覺得值得,但係絕對唔係。。雖然唔係好難食,但如果二百幾三百幾dinner set,應該可以話唔值,煙三文魚pizza 好油,d油必唒出黎同d芝士溝埋一齊,口感好差。黑松露闊條麵,個味道唔好食而且好乾身。。。三文魚帶子應該我個姐姐都煎得好食過佢。。個漢堡我無試不過我見到我呀嫂扁哂咀。。因為見評價好好忍唔住要寫第一篇食評,唔想有人好

因為見評價好好忍唔住要寫第一篇食評,唔想有人好似我甘食左餐好差既飯,平常晚飯都唔值得去,如果慶祝特別日子請唔好去呢度破壞開心既心情!
2018-07-15
$300 (Dinner)