2016-02-20 350 views
開年飯要食好啲 lunch專登去左大坑搵食 身為文青我地一見到依間cafe就覺得好岩我地style 睇睇門口既menu合意就入去喇間cafe只有十幾個位 加上有style既佈置 令小小既地方都有令人放鬆既空間感 另一個加分位係所有食具同食物既賣相都好靚先上lunch set +$10既南瓜湯 同事鐘意依樣稀啲既湯話飲落清新啲 但我更鐘鐘濃杰啲既南瓜湯 牛油果蟹肉bb波菜三文治 ($57):黑色既包上面鋪滿白芝麻 中間有幾種蔬菜同主角牛油果蟹肉 視覺上令文青好滿意!可惜牛油果蟹肉既味唔係太出到 建議加啲檸檬汁落去調出牛油果既香同蟹肉既鮮All day breakfas ($85):不過不失 炒蛋夠滑 不過份量可以多少少lunch set - 日本明太子扁意粉 ($89):依個唔合格 冇咩明太子味 好似食咁咸咸地既意粉 (試過好多間明太子意粉 都係覺得Little Vegas既係冇得輸) lunch set - 珍寶公司三文治 ($90)店員好細心幫我地分成五份 同樣用上黑白對比強烈既包 入面既材料冇特別 但勝在新鮮每樣份量唔算多 但五個女仔share四樣野就岩岩好!

lunch set - 珍寶公司三文治 ($90)

每樣份量唔算多 但五個女仔share四樣野就岩岩好!