2021-04-07 2010 views
平時都很喜歡買一芳飲品,因為以前舊公司隔離就已經有一間,非常之方便,分店多其實都試過唔少不同嘅嘢飲,但就偏偏鍾情於一方嘅水果茶,仲要係小糖少冰,因為多🍬嘅話會太甜,突顯唔到水果茶嘅味道,已少甜嘅話水果嘅未到就比較突顯,會常常飲到熱情果重味,可能心理上面覺得飲水果茶都係算健康嘅,比一般飲珍珠奶茶還好。其實除咗水果茶係比較出名之外,一芳仲定期有一啲期間限定,好似上個月就已經有一啲紅豆系列,其實佢嘅紅豆香芋系列都唔錯。重點係幫襯咗佢咁耐,對一芳嘅乾淨程度係有一定嘅應可,因為去買嘅時候都覺得無論門面定裏面佢哋都非常之整齊乾淨,所以信心都大增

其實都試過唔少不同嘅嘢飲,但就偏偏鍾情於一方嘅水果茶,