2017-04-10
朋友發現到呢間以Alice做主題既餐廳見到餐廳相都已經😍.即刻上網訂位.童畫往往令人不期然會有期待一入去就見到店鋪布置得好靚.不過有D細仲有個位真係預比你影相.所以其實比客人座既位置唔算好多.有D位都幾迫.比一切環境吸引住既我地最後終於返回現實.點菜先🤣其實餐牌都幾多字.睇眼都花.但實際能選擇既又唔多最後睇左一大輪我地決定點二人餐.頭盤我地揀左三文魚沙律同龍蝦湯上檯..都幾普通龍蝦湯...其實我只飲到忌廉湯味🙈拿破倫鮮茄油虎蝦意粉不過不失..但無唸過只得一舊蝦😓野牛肝菌藍青口燴意大利飯味道還可以.但感覺上餐廳係無咩肉食既相對就覺得價錢都偏貴同無咩野揀飲品都算多選擇既我叫左獨角獸(其實佢係玫瑰荔枝梳打)呢度好多野飲都有加碟豆花做飲品變色效果餐既甜品其實餐牌上都搵得到.口感一般仲有小小覺得唔新鮮.雪到硬左原本跟餐有款Alice Cup Cake.但店員話賣晒結果只係得普通Cup Cake💔店員服務好好.見到佢地都真係好有Heart既.但食物真係有待加強.我相信改善既話會更好!
見到餐廳相都已經😍.即刻上網訂位.
童畫往往令人不期然會有期待 一入去就見到店鋪布置得好靚.不過有D細 仲有個位真係預比你影相.所以其實比客人座既位置唔算好多.有D位都幾迫.比一切環境吸引住既我地最後終於返回現實.點菜先🤣
其實餐牌都幾多字.睇眼都花.但實際能選擇既又唔多
最後睇左一大輪我地決定點二人餐.頭盤我地揀左三文魚沙律同龍蝦湯 上檯..都幾普通 龍蝦湯...其實我只飲到忌廉湯味🙈 拿破倫鮮茄油虎蝦意粉
不過不失..但無唸過只得一舊蝦😓 野牛肝菌藍青口燴意大利飯
味道還可以.但感覺上餐廳係無咩肉食既
相對就覺得價錢都偏貴同無咩野揀
飲品都算多選擇既 我叫左獨角獸(其實佢係玫瑰荔枝梳打)
呢度好多野飲都有加碟豆花做飲品變色效果 餐既 甜品其實餐牌上都搵得到.口感一般仲有小小覺得唔新鮮.雪到硬左