2010-04-03
第一Round既生日飯,當然係由我發板先啦*一早都已經Book左呢間,為既當然係米芝蓮三星級啦=)只講My Dishes La*Bread - 農夫包如果For嘴細既人其實可能要切,Grissini暖脆之餘好食=)略帶一提,Olive Oil算係食過咁多間之中最純既=)Starter - Clam Spinach Cream Soup - 似有淡咖喱味,另外蜆肉幾鮮甜,夠Creamy*(連老公都喜歡呢=))Main Course - Homemade Fettuccine With Braised Lamb - 個羊味Arm Arm好,同埋感覺夠歸一 =)Mince同埋Pasta加埋會令到個Dishes 夠Full*Dessert - Strawberry Sorbet & Lavender Gelato -薰衣草味道比我想像中淡,我可以接受得到,同埋我竟然會食晒士多啤梨Lor@@Petit Four - Cookies,淺色比較甜,深色似Choco,我鍾意前者=)Service - 夠主動客氣有笑容但唔夠一視同仁,睇得出對我地冇前面那檯咁好既=)同埋最大問題係竟然將我杯Birthda
一早都已經Book左呢間,為既當然係米芝蓮三星級啦=)
只講My Dishes La*
略帶一提,Olive Oil算係食過咁多間之中最純既=)
(連老公都喜歡呢=))
個羊味Arm Arm好,同埋感覺夠歸一 =)
薰衣草味道比我想像中淡,我可以接受得到,
同埋我竟然會食晒士多啤梨Lor@@
同埋最大問題係竟然將我杯Birthday Dessert 去左佢度 ~ 咩樹= ="
埋單$4xx,如果唔計服務少少問題的話係值呢個價錢既=)