2014-05-27
開左一段時間,都未有機會黎試,呢晚睇戲前有D時間,近近地呢度食啦!其實佢有空枱架,不過D人做野好慢呀,出得菜黎又執唔切野...所以足足等左15分鐘,有D不滿!睇睇餐牌,我同女朋友都係揀左蝦芝士意大利飯!不過黎呢度點都要試下佢D cake,所以一人都叫左一件!先黎左餐湯同蒜容包~賣相唔錯,湯唔似係平時普通忌廉湯,幾好飲,點下蒜容包唔錯!竟然正餐未黎,黎左cake先,會唔會食唔落飯架@@我當然係點朱古力CAKE啦!大大件幾靚,外表都幾吸引!分左幾層,有CAKE有CREAM有朱古力,口感唔錯!幾鍾意食,我越食越快...正價係有少少貴ge,間中食下都OK!女朋友果個係咩綠茶紅豆,幾特別幾好味如非如我般朱古力愛好者建議可以試下其他味!之後主菜終於到啦!蝦芝士意大利飯!佢D蝦都唔算細隻,一共3隻自己都幾鍾意食意大利飯,黏黏地口感唔錯!呢個都係,加埋有D芝士其實都幾好食,不過就好似單調左少少,好似只係食緊飯咁!如果佢有多少少味或配料應該更吸引!不過呢個飯都夠飽架啦!下次經過有機會再試,希望服務同食物款式有所進步!
睇睇餐牌,我同女朋友都係揀左蝦芝士意大利飯!
不過黎呢度點都要試下佢D cake,所以一人都叫左一件!
先黎左餐湯同蒜容包~ 賣相唔錯,湯唔似係平時普通忌廉湯,幾好飲,點下蒜容包唔錯!
竟然正餐未黎,黎左cake先,會唔會食唔落飯架@@ 我當然係點朱古力CAKE啦!
大大件幾靚,外表都幾吸引!
分左幾層,有CAKE有CREAM有朱古力,口感唔錯!
幾鍾意食,我越食越快...
正價係有少少貴ge,間中食下都OK!
女朋友果個係咩綠茶紅豆,幾特別幾好味
如非如我般朱古力愛好者建議可以試下其他味!
之後主菜終於到啦! 蝦芝士意大利飯!
佢D蝦都唔算細隻,一共3隻
自己都幾鍾意食意大利飯,黏黏地口感唔錯!
如果佢有多少少味或配料應該更吸引!
不過呢個飯都夠飽架啦!
下次經過有機會再試,希望服務同食物款式有所進步!